23.7.06

Το Τελευταίο Τραίνο



το είδα μπροστά μου να με περιμένει με τον καφε στο πλαστικό ποτήρι να κρατώ στα χέρια και οι μουσικές στ' αυτιά μου να με ταξιδεύουν με άλλα τρένα σε άλλες πόλεις με άλλους ανθρώπους άδεια από ενοχές μόνο όνειρα χωρίς ενδοιασμούς χωρίς νοσταλγίες χωρίς θύμησες εκεί που παιδί συνέχισα να είμαι και να παίζω με τα στάχυα και τα κύμματα τους αέρηδες και τα δαιμόνια που δε με φοβίζουν αλλά φοβούνται και σιγά-σιγά γίνονται φίλοι που με συνηθίζουν και τους συνηθίζω και παρέα πορευόμαστε χαμογελαστοί σαν μικροί θεοί και βάζουμε χρώμα στη νύχτα και δίνουμε δροσιά τη μέρα... Μια μέρα θα βγάλω το διαβατήριο από το συρτάρι θα πάρω και τη ταυτότητα με την εφηβική φωτογραφία θα φύγω με το τραίνο το τελευταίο και μετά τον έλεγχο θα τα πετάξω στον πρώτο υπόνομο που θα συναντήσω και δε θέλω να με ρωτήσεις γιατί θα το κάνω στο κάτω-κάτω αν ήταν γραφτό ήδη θα έχεις καταλάβει τι κουβαλάω αλλά και πόσα ακόμα σκοπεύω να μαζέψω με τη πάρτη μου εκτός αν θέλεις να έρθεις να κάνεις παρέα με τους φόβους μου και τις ευχές μου.
Κάφρε, πούστη, καργιόλη θάνατε...
Κοίτα ζωή ρε, κοίτα ζωάρα που σε χλευάζει και σε γράφει στο μουνί της...
Κοίτα παιδί που μικρός βασιλιάς έχει γίνει τώρα με τα χεράκια του γροθιές να σε περιμένει στη γωνία...

11 comments:

Rodia said...

Πατάκι μου! Τι μαυρίλα!
Κρίση είναι της ηλικίας.. Θα περάσει..
Ξερεις, τα 26 με 27 ήταν η μόνη περίοδος της ζωής μου που έκρυβα την ηλικία μου!!!

Κατι έπαθε και ο κ. γιάχου και δε μπορώ να σου στείλω ένα τραγουδάκι..

σμουτς!:-)))

Little_Pat said...

Μαυρίλα το φόντο βρε Μαλίνα μόνο!
Κι όμως, υπάρχει ελπίδα... εκεί προς το τέλος. Που το βάζεις πείσμα και λες πούστη θάνατε, μαυρίλα, ίσα και σας μάμησα! :)))

Α... έχω κλείσει τα 27 και πάω για τα 30, by the way ;)

φιλιά πολλά

ΥΓ: περιμένω τραγούδι, σου λέω!!!

Anonymous said...

Kali evdomada/mera klp...

peiragmeni se vriskw (me aformi th foto). Paralirima einai auto?...

sirA

sorry_girl said...

"Καράβια αλλεργικά στο νερό"
Θα περάσει κι ζωή θα είναι πια δικιά μας.Ναι η ρουφιάνα- μέχρι πότε θα φεύγει;;

τέλσον said...

εγώ πάλι το βρήκα σούπερ. βάλθηκα να σε διαβάσω από την αρχή.
καλημέρα

Little_Pat said...

*sirA,
(θα δείξει/θα δείξει...αν θα είναι καλή)

τώρα με βρήκες πειραγμένη;;;; τόσα χρόνια, δηλαδή τι; :Ρ Περίπου, παραλλήρημα είναι 'αυτό'...

*Γεια σου ρε sorry_girl! Με πιάνεις παιδί μου εσύ! Με πιάνεις..!

*τέλσον,
τιμή μας, που περάσατε από εδώ :) Από την αρχή, ε; καλό κουράγιο!
καλημέρα

Anonymous said...

Pat, pote tha tous dwseis mia kai tha ta gamiseis ola?

sirA

Little_Pat said...

*sirA,
μπορεί και ποτέ :)

christos said...

Είναι γραφτό τους άραγε αυτά τα ρημάδια τα τρένα να γυρνάνε άδεια και να περιμαζεύουν κάθε τόσο μια ψυχή που σιχαθηκε τη στασιμότητά της; Η θα υπάρξει άραγε ποτέ καιρός (μακάρι!) που σε κάθε γωνιά θα βλέπεις και ένα μικρό βασιλιά να σε χαιρετάει περιμένοντάς σε στη γωνία(;)

Little_Pat said...

*dr.who,
welcome aboard!
Ορισμένες φορές, αποφεύγω να παραδεχτώ κάποια πράγματα προς αποφυγή (αυτο)χαρακτηρισμού ως μοιρολάτρισα... Αλλά μέσα μου το πιστεύω πως κάποια πράγματα "είναι γραφτό" να γίνουν, ή να γίνονται. Στον αντίποδα, όλα είναι πιθανά, όπως και να βάλουμε το χεράκι μας και να αλλάξουν ορισμένες καταστάσεις. Και να σου πω και κάτι; όλοι μας κρύβουμε έναν μικρό βασιλιά μέσα μας ;) Έστω κι αν κάποιες φορές μπήκαμε σε αυτά τα ρημάδια τα τρένα...

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Keyword zithromax qoclick wireless barcode scanner Valtrex dosage outbreak therapy http://www.koller-dodge.info/Patents.html wholesale lots laptops Card game memory playing psp Prescriptions for gout collatryzene navajo+area+rug 15lawsuit ultram swimwear tankinis Acetaminophen+hcl+par+tramadol Zoloft celexa online prescription medication aldara Indication zithromax http://www.cheap-international-calling-card-4.info/Free-zithromax-z-pak.html Anal warrior mitsubishi r-sc1 remote