14.7.06

Γείτονα,

σου είπα: "Δυο ψυχές απόψε πολεμάνε για την αγάπη. Κράτα γερά για χάρη εκείνης κι εσένα. Κι εγώ απόψε θα πιω στην υγειά σας"
και απάντησες: "Η αγάπη Pat. μου είναι παραμύθι! Στο διηγούνται, το ζεις, μετά ονειρεύεσαι και μετά ήρθε το πρωί. Και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δεν υπάρχει καν, μόνο τα πλακάκια, μια πετσέτα και υδρατμοί να μαρτυράνε!"
...απόψε ήθελα να της πω πως αποχωρώ, πως θα σεβαστώ τις επιλογές της, και θα αντιμετωπίσουμε όλοι μας την επόμενη μέρα με τις συνέπειες. Κι όμως δεν ήθελα να την πληγώσω άλλο, και τα βάζω με τη πάρτη μου που δε μίλησα έξω από τα δόντια "γιατί κι εγώ σκάρτος φίλος είμαι και χαϊδεύω αυτιά", τελικά. Αντί για καληνύχτα, είπα πως μια μέρα ξεκούραστη θα της τα πω κι από την ανάποδη, μετά θα της στείλω μήνυμα στο κινητό "για τσιγάρα πάω κι εγώ, γεια και χαρά σου!", θα σηκωθώ από τη καρέκλα και δε θα γυρίσω να κοιτάξω πίσω.........................
Επιλογές είναι όλα, σου λέω!

8 comments:

vromogato said...

να μην ξεχάσω:
τσιγάρα
κρασί
προφυλακτικά
να σεβαστώ τις επιλογές της

καλημέρα

sorry_girl said...

"Κι όσοι μας μίλαγαν για επιλογές.." ή "πόσες βλακείες είπα για να ξεμπερδέψω.."
Επιλογή κι εδώ γμτο!

Little_Pat said...

*vromogato,
έχει κι άλλα πολλά η "remember to do" λίστα
ΥΓ: έκανες βουτια?

*sorry_girl,
παντού επιλογές, παντού και πολλές, και χάνουμε τη μπάλα.
Γαμώ το!

ΠΡΕΖΑ TV said...

Φυσικα ολα ειναι επιλογες.Το θεμα ειναι κατα ποσο εισαι ετοιμη για να παρεις τις σωστες.
Εκτος φυσικα και αν θελεις να ρισκαρεις...

Little_Pat said...

*πρέζα tv,
Και πως ξέρεις ποιες είναι σωστές; Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος. Υπάρχουν απλά και μόνο, ακέραιες, σαν επιλογές, χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη και η πιο 'λάθος' δε παύει να είναι εμπειρία.

Attalanti said...

Κάποτε ψάχναμε με απόγωνση για περισσότερες επιλογές. Τώρα τουλάχιστον διαθέτουμε αρκετές για να μπερδευόμαστε και καμιά φορά. Θέλει δύναμη για να διαλέξεις, αλλά και θάρρος για να δεις τι μπορείς να μάθεις από την κάθε μια. Patούλα, καλή δύναμη (και λίγη τύχη)!

Anonymous said...

"κι ένα σκάρτο παιχνίδι παίζω εδώ και καιρό, χωρίς κόσμος να το έχει καταλάβει, αλλά το κρίμα δε το διάλεξα εγώ, ούτε κι εγώ θα το πληρώσω"

Ναι, επιλογές είναι.
Και η αγάπη; Τι είναι η αγάπη; Συμφωνείς με τον γείτονα;

Little_Pat said...

*sirA,
τί είναι αγάπη; να νιώθεις ελεύθερος! Οταν έχεις πληγωθείκ και πιεις 2 λίτρα τσίπουρο μαζί με 3 ηρεμιστικά, συμφωνείς με τον γείτονα...