20.7.07

Δε μπορώ να μείνω και να σε δω να φεύγεις...
για μία ακόμη φορά!

16 comments:

Xblog said...
This comment has been removed by the author.
Little_Pat said...

*xblog..... :)

Sigmataf said...

ας το/τον/την να φύγει και αποφάσισε τι θα κάνεις εσύ, όταν θα γυρίσει.

Sigmataf said...

Όμορφο το καλοκαίρι αυτό.

Anonymous said...

α ρε μικρό, σκατά που έχουμε να φάμε ακόμα....

Και η ειρωνία είναι πως μας θεωρούν εγωϊστές και σκληρούς και άδικους και ασαφείς και ότι θα αντέχουμε για πάντα. Μη χέσω!

Έχει δίκιο ο κύριος σίγματαφ: {...} αποφάσισε τι θα κάνεις εσύ, όταν θα γυρίσει. Αν και ψυχανεμίζομαι ήδη πριν γράψω αυτές τις γραμμές, μη σου πω πως νιώθω απόλυτα σίγουρος. Δε ξέρω για πόσο ακόμα θα το αντέξεις να μένεις σταθερή και ακράδαντη, πιστή και περήφανη -περήφανη παραδόξως πως εν προκειμένω, αλλά το έχουμε πει, ξανά και ξανά, διαφέρεις έντονα και σε μεγάλη απόσταση.

Κράτα γερά. Κράτα γερά τη ψυχή σοπυ.

με τιμή,
sirA

Anonymous said...

Σκατά.Ξανά.

Little_Pat said...

*sigmataf,
ποτέ, τίποτα+κανέναν δε κρατάω και δε πιέζω να μείνει. Let it flow, φίλε μου. Άλλωστε, δεν έχει και νόημα να μείνει αν δε θέλει να μείνει.

ΥΓ: Όμορφο αυτό το καλοκαίρι, ναι... Και που 'σαι ακόμα,ε!!!

*sirA,
επιστρέψατε από τα Μεξικά, τα σομπρέρος και τας τεκίλλας;;; Καλώς σας δεχτήκαμε πίσω, το λοιπόν ;)
Σου το έχω πει ξανά, και ξανά, και ξανά, και θα σου το λέω ξανά, και ξανά, και ξανά: αντέχω, γιατί μαθαίνω όσο ζω, και ξέρεις πολύ καλά πόσο χαίρομαι κάθε μέρα που ζω και είμαι ζωντανή, και να πάνε να γαμηθούν όλοι τους. Αντέχουμε πλέον, γιατί γουστάρουμε, κι αυτό έχει μεγάλη σημασία. Το ξέρεις... Το ότι μας θεωρούν ό,τι μας θεωρούν είναι δικαίωμά τους, ακόμη κι αν είναι λάθος η κρίση τους. Για πάντα δεν αντέχει κανείς. Κι αυτό το ξέρεις, και το ξέρουμε όλοι μας. Απλά βολεύονται στο να πιστεύουν ότι θα "αντέχουμε για πάντα". Κάποια στιγμή, γίνεται ένα μεγάλο μπαμ. Ξέρεις, από αυτόν που σκάει. Και τα φοβάμαι αυτά τα μπαμ. Υπάρχει στιγμές, όχι πολλές, ίσως και μόνο σε όλη τη ζωή, που μπορεί να το τραβ'ηξεις μέχρι το τέλος. Τα εύσημα δε θα τα πάρεις ποτέ. Ίσως, να πάρεις προίκα κανά παράσημο ανοιχτής παλάμης. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να τα έχεις καλά με το μέσα σου, κι ας φαίνεσαι πως είσαι ο μαλάκας. Το κακό ξεκινάει, όταν αρχίσεις να νιώθεις εσύ ο ίδιος μαλάκας, όχι το πότε το πιστεύουν οι υπόλοιποι. Κι αυτό, επειδή έχει να κάνει με το δικό σου μέσα σου.
Ανθρώπινες στιγμές αδυναμίες υπάρχουν, και το ξέρουμε καλά, και το ζούμε. Δεν έχω πρόβλημα να ομολογήσω πως ορισμένες φορές την έχασα τη μπάλα. Ξέρεις. Αφού την έβγαλα καθαρή τότε, θα τη βγάλω και τώρα. Εκτός, αν ο γαμίδης ο Κρόνος τύχει να περάσει πάνω από τον Αχλαδόκαμπο.

Όλοι διαφέρουμε. Εντάξει, είμαι κι εγώ παιχτάκι περίεργο, αλλά με γουστάρω. Και το αντέχω. Και είναι σημαντικό αυτό, το να με αντέχω.

Κρατάω ρε, μη μασάς για τη πάρτη μου. Έχεις δει αγελάδα να πεισμώνει. Είναι χειρότερη από τον ταύρο :)))

Αυτό που δε ξέρω είναι αν θα σταματήσω να πληγώνομαι, αν και το μικρό μου μυαλουδάκι κάτι μου λέει πως δεν είναι και τόσο καλό να πάψω να αισθάνομαι. Έστω κι αν κάποιες φορές έλεγα πως θα ήθελα να έπαιρνα λίγο από την αναισθησία της γιαγιάς. Έτσι, ή αλλιώς, στη κοσμάρα μου ταξιδεύω, όπως κι εκείνη.

Η ειρωνία είναι να μη ξέρεις εσύ τον εαυτό σου, και να μη καθίζεις τη μαλακία, που σε δέρνει, στο σκαμνί.

Σε φιλώ ρε, sirA. Μου έλειψες. Κοίτα να χτυπήσουμε σφινοπότηρα στη μπάρα.

*purple clementine (sorry girl γιατί δε θέλουμε να ξεχνάμε χιχι),
Σκατά, σκατά σκατά, σκατά, σκατά, σκατά. Να το ξαναπώ; Θα τα φάμε στη μάπα, θα τα πατήσουμε, και θα τα προσπεράσουμε. Α να πάνε να γαμηθούνε!
Χαμογέλα μου ¨)

Xblog said...

Νομίζω ότι είναι ώρα για κείνο το ταξίδι στην Ιρλανδία.

Φύγε εσύ για αλλαγή ρεεεεεε !

xblog

Σπύρος Σεραφείμ said...

"το δις εξαμαρτείν" να θυμάσαι...

kofidispower said...

http://kofidispower.blogspot.com Έμαθες για το το πιο κουλ ελληνικο blog? Όοοοοοχιι? Φίλε/η έχεις μείνει πολύ πίσω.. Μπες αμέσως και άσε τον εαυτό σου να καλπάσει ανάμεσα στα υπάρτατα πνευματικά μονοπάτια της φαντασίας και της παθιασμένα ενδιαφέρουσας αρθρογραφίας. Μην χάνεις όυτε λεπτό..Η λεκτική σου λύτρωση σε περιμένει...
(βάλε με και στα links σου..)

Little_Pat said...

*xblog,
μάλλον εννοείς εκείνο στη Σκωτία :Ρ
Όταν φεύγω, δε ξαναγυρνάω.

*Σπύρε,
"ουκ ανδρός σοφού εστί", ναι, και; Θαρρείς πως δεν επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη; Και οι σοφοί, έγιναν σοφοί, επειδή τα έκαναν και τα ξαναέκαναν. Αμ πως;
Εντάξει, αναμφίβολα αγγίζει τα όρια της αναισχυντίας η επανάληψη της ηλιθιότητας και της μαλακίας, όμως, ο ιερός αριθμός στους αρχαίους μας ήταν το "3". Μήπως στη τρίτη καίγεσαι; Καμιά φορά ψάχνω να βρω δικαιολογίες για τους άλλους........

*kofidispower,
για σένα δεν ισχύει όύτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη ευκαιρία. Σε αυτή, την πρώτη, δε διαγράφω το μήνυμά σου, επειδή γενικά δε μου αρέσει η διαγραφή των μηνυμάτων, αλλά πολύ απλά.... ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ public+ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG!!!Υπάρχει και το γαμιδοmail, που να με πάρει...

Εδώ πέρα κρατάμε ησυχία.

Xblog said...

Σκωτία ή Ιρλανδία, σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Άσε τα ανεπίστροφα, και πάρε την κολλητή σου ,τραβάτε σε κανά νησί για 3 μέρες και ονόμασε το Σκωτία αν σου κάνει κέφι ...

Αφιερωμένο (προσοχή στους στίχους)
http://www.youtube.com/watch?v=hrPEM2qc-j8


Xblog

Little_Pat said...

*xblog,
δε παίζει να φύγω σε νησί για 3 μέρες μέσα στη τούρλα του Σαββάτου. Προσμένω για τις πολλές μέρες που θα μείνω στη νικαρία. Βέβαια, το φευγιό θα υπάρχει, και θα λάβει χώρα. Και τη Σκωτία θα μυρίσω και θα παίξω με τους ανέμους της... όχι ακόμη, όμως :)

Το closing time είναι από τα κομμάτια που προσθέτουν μια δόση ακόμη μελαγχολίας. Όμως είναι όμορφο. Σ' ευχαριστώ.

Xblog said...

Tο Σάββατο πέρασε, Δευτέρα σήμερα !
Άρχισε να πακετάρεις
Καλό καλοκαίρι

xblog

Little_Pat said...

Κυριακή απόψε, xblog...
πάμε να πιούμε μπύρες στο 45 μοίρες, να ξορκίσουμε την εβδομάδα αυτή που θα είναι ελαφρώς μαλακισμένη... μέχρι και τη Παρασκευή. Μετά άδεια, μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Ναι, καλό μας καλοκαίρι. Και απόψε σ' αυτό θα πιω και θ' ακούσω μουσικές :)
Πακετάρισμα όχι ακόμα. Άλλωστε, δε χρειάζομαι και πολλά. Τα βασικά+καβάλα στη μηχανή και άντε γεια.
Εσύ;

Xblog said...

Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιλέξαμε το εύκολο αντί του σωστού.
Συνέπεια να περνάμε καλά (?) αλλά όχι όπως θέλουμε.

Xblog