9.1.09

Αποσύνδεση

...με όλους και όλα, που μόνο να πονάνε και να λένε ψέμματα ξέρουν, απλά να υπάρχουν και να καταναλώνουν από το είναι σου, να σε δουλεύουν ψιλό γαζί, να σε περιπαίζουν, και μόνο να σου θυμίζουν ανύπαρκτες υποχρεώσεις. Όλο το καλοκαίρι μίλαγα για ξεσκαρτάρισμα. Ε, λοιπόν, μετά από 6 μήνες ανασθενάζω με ανακούφιση, κι ας έχω νοίκι, κοινόχρηστα, ΔΕΗ, ΟΤΕ και όλα τα σκατά αυτά που έρχονται σε φακέλους με παράθυρο, για να πληρώσω. Γιατί φάκελος με παράθυρο είναι μόνο για να εξοφλήσεις. Αλλά έχει πλάκα, καθώς επαναλαμβάνεται στο μυαλό μου η ατάκα "Κάθε εμπόδιο για καλύτερα". Ε ναι. Για καλύτερα, και άντε μου στο διάολο υποκριτικό ον της μαλακίας και της έλλειψης αρχιδιών.
Αρχίζω και απεχθάνομαι τους ηθοποιούς, που μεταφέρουν πλέον τη δραματικότητά τους στη καθημερινή ζωή. Και άντε, να 'ναι μόνο στη δική τους, δικαίωμά τους. Αλλά τώρα που έχει να κάνει και με τη δική μου ζωή.... ΣΥΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ!

6 comments:

τέλσον said...

welcome back baby...

μας έλειψες...

the_unusual_suspect said...

Θεαματικό κλείσιμο για μία ακόμα φορά!

ΥΓ: Ο τίτλος του blog αρχίζει να αυτοεκπληρώνεται για σένα... Καλή χρονιά!

Little_Pat said...

*τέλσον...Σταυράκο........ Ι ΑΜ BACK, HUN!

υγ: ελπίζω να μη σε ξυπνήσω σήμερα, που θα τηλ.

*ασυνήθη_ύποπτε,
ελαφρώς πως λαϊκίστικο θα έλεγα, αλλά χτύπησα κόκκινο. Νομίζω πως τα περισσότερα ανήκουν στο 2008, που έφαγε κλωτσιά. Μαζί και με όλους τους λοιπούς.

Καλή μας χρόνια :-)

Xblog said...
This comment has been removed by the author.
Xblog said...

Αν αρχίσεις με δικους σου τα εύκολα (δε λέω ότι το κάνεις - απλά think twice και όχι την ίδια μέρα) Φακ απο δω φακ απο κει στο τέλος θα μεινεις μονάχη, καταθλιπτική, γεροντοκόρη κακογαμημένη ...

Η ζωή UNDO (^Z) δεν έχει ...
Καλή χρονιά !

xblog

Little_Pat said...

xblog,
καλά τα λες... το after second thoughts είναι σχεδόν μόνιμο mode συμπεριφοράς μου. Μάλλον γι' αυτό δε μετανιώνω για όσα έγιναν. Αλλά η κουμπάρα να πάει να γαμηθεί lol